• Интелигентен Дом

    iHome.mk е местото кое инспирира Вашиот топол дом да го претворете во Интелигентен Дом. Најсовремената технологија за домашна автоматизација достапна во прилагодлив пакет кон Вашите потреби и идеи.

    Интелигентен Дом
  • Интелигенција

    The Fibaro System will transform every house into a self-regulating mechanism, which will facilitate the lives of all members of the household. Thanks to our solution, electrical devices in your house can communicate, providing you with a wide range of solutions and applications. Fibaro ensures comfort and security.

    Интелигенција
Добродојдовте на веб страната на iHome
Одбрани производи
Слика за FIBARO Home Center 2

FIBARO Home Center 2

Z-Wave Internet Gateway

Време на достава:

Од ден 43.499,00

Слика за FIBARO Full Range

FIBARO Full Range

Z-Wave Home Automation

% Од ден 199,00

Слика за FIBARO Home Center Lite

FIBARO Home Center Lite

Modular Z-Wave Internet Gateway

Време на достава:

Од ден 20.399,00

Слика за FIBARO Starter Kit

FIBARO Starter Kit

Complete Z-Wave FIBARO Kit to get started with...

Време на достава:

Од ден 36.549,00

Слика за FIBARO Dimmer 2

FIBARO Dimmer 2

The new FIBARO Dimmer 2 is a true universal dim...

Време на достава:

ден 4.369,00

Слика за FIBARO Roller Shutter 2

FIBARO Roller Shutter 2

The smart device provides you the flexibility t...

Време на достава:

ден 4.369,00

Најпродавани производи
Слика за FIBARO Home Center 2

FIBARO Home Center 2

Z-Wave Internet Gateway

Време на достава:

Од ден 43.499,00

Слика за FIBARO Dimmer 2

FIBARO Dimmer 2

The new FIBARO Dimmer 2 is a true universal dim...

Време на достава:

ден 4.369,00

Слика за FIBARO Door and Window Sensor

FIBARO Door and Window Sensor

The FIBARO Door/Window Sensor combines three fu...

Време на достава:

ден 3.649,00

Слика за FIBARO Starter Kit

FIBARO Starter Kit

Complete Z-Wave FIBARO Kit to get started with...

Време на достава:

Од ден 36.549,00

Слика за Module Installation & Configuration Package

Module Installation & Configuration Package

Module Installation & Configuration Package

Од ден 1.990,00

Поддршка, Практични примени, Студии и Анализи

FIBARO Поддршка, Документација, ЧПП 11 февруари, 2016

Брз и едноставен пристап до документацијата за FIBARO производите http://manuals.fibaro.com Fibar Group has the rights from registration of designs, trademarks... повеќе